ЗА РАДИС ГРУП

“Радис Груп” е българска компания, създадена през 1994 година, успешно утвърдила се като един от бизнес лидерите на вътрешния пазар при оценката, организацията и планирането, инвестирането и изграждането на строителни обекти, както и във финансирането и управлението на недвижими имоти в България.

Компанията е създадена от предприемчиви и доказани специалисти с дългогодишен опит в следните области: строителство, финанси и икономика, производство и управление на икономически рентабилни структури.

“Радис Груп” същевременно е активна и в сферата на консултантските и финансовите услуги, както и съветваме и координираме наши съ-инвеститори и клиенти.

Стратегията на "Радис Груп" е насочена предимно към инвестиции в хотели от висок и луксозен клас, курорти и курортни селища, конгресни и конферентни центрове.

Действайки като превъзходен предприемач, създаващ първокласни и за комплексно ползване обекти, компанията е отличен оператор и на собствени курортни дестинации като хотел "Алба" на Слънчев Бряг и хотел "България" в град Пловдив.

Собственик на предприятия и производствени единици, “Радис Груп” също така опит има в промишлени дейности, което ни позволява по този начин да увеличим стойността на нашата компания, като внесем важни перспективи в бизнеса ни, анализирайки и оценявайки различни проекти и възможности.

Този уникален между-дисциплинарен начин на управление, комбиниран с тоталния ни фокус върху различните на пръв поглед дейности, позволява на "Радис Груп" да работи първокласно с клиентите си и да решава на базата на доказано приложени и добре изпитани методи сложни проблеми за преследване на целите ни.

 

Основни принципи, заложени при създаването на компанията ни, са:

* Налагане на световни стандарти на българският вътрешен пазар

* Честност, нравственост и конфиденциалност в отношенията, както помежду ни, така и с нашите клиенти и партньори

* Предоставяне на безпристрастен и професионален съвет, кое би било единственото най-добро решение за нашите клиенти

* Превишаване очакванията на нашите клиенти

* Развитие и поддържане на дългосрочни връзки с клиентите и инвеститорите ни

* Почитане и насърчаване на съзидателността и разнообразието на мисълта и идейността както на клиента, така и на персонала

 

Нашият успех и утвърждаване в инвестиционните и бизнес проекти се градят преди всичко върху професионализма и опита на благонадеждните и висококвалифицирани специалисти, с които разполагаме, а също и на агресивната маркетингова стратегия, която успяхме да наложим за краткото ни съществуване.

"Радис Груп" разполага с офиси в град Пловдив и град София.

разпечатай назад